tirsdag 31. juli 2012

Loftstuen vår

Endelig begynner loftstuen vår å ta form. Vi har akkurat byttet sofa og har ikke hatt sofabord. De siste dagene har vi fått disse tingene på plass og det har blitt så mye mer koselig der oppe.


Vi valgte å sette inn en stoff-sofa som ikke var så ruvende som den store hjørnesofaen vi hadde. Sofaen er fra Bohus og bordet fra Jysk. Bordet har fire kurver og en hylle under.Denne kommoden har jeg fått til bursdagen min av noen gode venner. Den sto tidligere nede i stua, men har blitt flyttet opp nå. Syntes den kommer mer til sin rett i loftstuen. Hylla over kommoden har Tore lagd i dag. Han er ganske oppfinnsom han mannen min. Oppdraget hans var å finne en hylle når han var hos Skrot-Tor for å kjøpe et skap. Så kom han hjem med en gammel tretvinge og en gammel bordlem. Vips så ble det denne flotte hyllen. Og mor ble SUPERFORNØYD!


På kommoden har jeg satt tre Tilda-bokser som jeg har kjøpt på Panduro.Sofaen har fått fire nye puter i dag. Den runde har jeg kjøpt på KID, mens de tre andre har jeg sydd selv. Den firkantede på det øverste bilde har fått en blonde tvers over. Den minste på det nederste bilde har fått en blonde rundt hele og den største har blitt påsydd en heklet brikke.


Denne nydelige hjerteblomsten pryder vinduskarmen. Den kjøpte jeg på Stathelle blomster. Det sammen gjorde jeg med den på bildet under. En ny boks fra Mini-mal har fått plass oppå den nye hylla. Veldig søt!


Vi har valgt å ikke ha taklys i loftstuen og det er jeg veldig fornøyd med. Så denne stålampen fra Kremmerhuset står for mye av belysningen. Jeg har bundet en trollhassel-kvist i den som etterhvert skal få litt pynt.


Kurvene på det nye sofabordet. Vi har samme i TVbenk som har tre kurver, kjekke til oppbevaring. Perfekt størrelse til DVDer.


Denne kurven har vi kjøpt på Europris, vi bruker den til tepper. Den er kjempestor så Elias syntes det er veldig morsomt å leke oppi den. ;)


Med dette bilde vil jeg ønske en god kveld! Og si TUSEN TAKK for alle de utrolig hyggelige tilbakemeldingene jeg får her på bloggen, jeg setter stor pris på det.

Elias-bassen vår er med i Lanoungen og ligger godt ann i Telemark, vil du slenge inn en stemme setter vi stor pris på det. Trykk på denne linken for å stemme.

Klem fra Charlott

3 kommentarer:

  1. Å, så koselig loftstua di er:-)Veldig sansen for lampa og bordet:-)-og skal si mannen din er kreativ, hylla ble veldig bra!

    SvarSlett
  2. Så koselig loftstue, fint innredet. Likte godt lampen fra Kremmerhuset og den fine skjenken/kommoden din. :)

    SvarSlett
  3. Slal si det blei fint. Dere er flinke. Klem fra mamma.

    SvarSlett