torsdag 26. juli 2012

London calling!

Hvert år er tulla, mamma og jeg på jentetur. I år var også søsteren min med og turen gikk til London. Det er 6. gangen vi er på tur i år og det er like koselig hvert år. Tidligere har vi vært i Gøteborg, Kristiansand, Oslo, Bergen og Kiel.

Vi har opplevd masse, så her er noen glimt av det vi har gjort. Alle bildene er tatt med I-phone så kvaliteten på bildene varierer.

Her er snuppa klar for avreise med ca 1000 sommerfugler i magen.


På flyplassen kjøpte hun seg en ny bok; Jørgen + Anne = sant. Hun syntes det var veldig morsomt at jeg hadde lest den da jeg var liten.


Hotellet vårt het Grand Plaza og lå i nærheten av Bayswater. Vi hadde et ganske stort rom med en dobbelseng og en sovesofa. I tillegg var det spisebord og eget kjøkken slik at vi kunne lage vår egen frokost.Den første kvelden spiste vi på The rainforest cafe. Det var en fantastisk opplevelse hvor vi satt i noe som lignet en jungel med dyr overalt. Dyrene ga plutselig fra seg masse lyd og kom til liv. I tillegg var det en kjempeflott butikk i etasjen over. Litt vanskelig å se.. men i kulissene bak Pernille står det en gorilla. Det er denne hun vil etterligne her.


På dag to shoppet vi hele dagen. Da reiste vi først til det nye OL-kjøpesenteret. Fantastisk mange flott butikker og vi fikk et lite glimt av OL-stadioen.

På dag 3 startet vi med å reise til London Zoo. Den var flott, men det er jo litt urettferdig at vi sammenligner den med Kristiansand dyrepark. For dette var en bitteliten park i forhold. Vi fikk sett en del dyr og kost oss masse i varmen. En liten strek i regningen var at en due bæsjet på Cath Kidson vesken min - blæ!Inne i denne larven var det fantastisk mange flotte sommerfugler og møll. Den ene sommerfuglen satt seg på toppen min.Etter London Zoo gikk turen til London eye. Dette var også en flott tur hvos vi virkelig fikk sett mye av byen.Etter turen i London eye gikk vi over brua til Big Ben. Obligatorisk å få med seg!


Tusen takk for turen jenta mi!


Takk for turen til mamma og Kristine også! Nå venter sengen på en litt sliten reise-mamma.

Håper dere alle får en strålende helg!!

*Hugs and kisses*

2 kommentarer:

  1. For en koselig tradisjon! Ser ut som dere hadde en flott tur :)
    Ingrid

    SvarSlett
  2. Ser ut som dere hadde en super tur! Så mye herlige bilder!:) Fikk helt London-abstinens her nå, og heldigvis tror jeg det blir tur både i september og oktober. Keg ønsker meg innlegg med hva dere shoppet.:)
    Forresten, hagen ser kjempeflott ut!

    SvarSlett