mandag 2. juli 2012

En gang må være den første!

I dag har jeg for første gang sydd en roll-up gardine. Gardinene skal vi ha i loftstuen, som denne uken skal komme til sin rett. I morgen står gardin nr. 2 for tur.


Stoffet til gardinene har jeg kjøpt på Stoff og stil i Drammen og spenn-stangen har jeg kjøpt på Princess. Stoffet ligner litt på lin, men er litt tykkere. PS! Legg merke til solnedgangen i bakgrunnen på bildet....


Gardinen var enkel å sy. Jeg la den inn på kantene slik at jeg fikk nøyaktig bredden på vinduet. Så la jeg opp en god kant oppe til å ha gardinstangen i og en liten kant nede. Deretter sydde jeg sløyfebåndene og festen en foran og en bak.


Jeg rullet så opp gardinen og knøyt sløyfer. Som dere ser på bildet under er loftstuen vår ellers veldig tom. Vi solgte nemlig sofaen vår i dag. MEN jeg har bestilt en ny en, litt mindre enn den vi hadde. Så nå tror jeg det skal bli koselig her oppe i TV-stuen vår. Flere bilder kommer senere.


Jeg merker at sommertid er litt blogg-tørketid, men håper dere stikker innom selvom det ikke florerer av innlegg. :)

Vil også benytte anledningen til å "reklamere" litt for deltagelsen til Elias som Lano-ungen. Han ligger nå på 1. plass i Telemark. 20. august skal det kåres fylkesvinnere som kommer til finalen. Supert om du vil hjelpe minibassen dit. Klikk her for å stemme på skjønningen!

Fortsatt god sommer kjære lesere!

Syklem fra Charlott

2 kommentarer:

  1. Så fine gardinene ble! Kjempekoselig med de sløyfene :)
    Ingrid

    SvarSlett
  2. For et fantastisk stoff! Gardina ble veldig fin:-) Flott blogg du har, jeg følger spent med videre:-) Adile

    SvarSlett