torsdag 2. august 2012

Pastell-drømmer og blomstermønster

Jeg har tidligere vist dere skapet på kjøkkenet som vi har fått av min mormor. I dag kommer det noen bilder av noe av det som bor i dette skapet. Det er vel ikke til å stikke under en stol at jeg er over middels glad i pasteller og søte blomstermønster.


Disse glassene fra Søstrene Grene er i bruk daglig og jeg elsker dem. Vi har kjøpt dem i to ulike størrelser slik at de passer for store og små. Kannen fra Green Gate har vi fått i gave av gode venner.


Pastellkoppene fikk være med på tur i går. Vi har en flott skog bak huset som vi har brukt alt for lite, MEN i går pakket vi sekken med frokost og smoothie på termos. Tok med oss ungene og fant et fint sted i skogen hvor vi spise. Termosene er fra IKEA.


Skapet rommer enda mer Green Gate, noe jeg liker veldig godt! Jeg liker godt at flere mønter kan matches.Pastellboller og muffinsformer fra IB Laursen pryder øverste hylle. Mest rosa og blått, med en liten "dæsj" grønt innimellom. Alt kjøpt på blomterbutikken på Stathelle.


Til slutt må jeg bare vise frem et av kjøpene fra London. Min nye Cath. Kidson veske. I LOVE!


Fin torsdag!

Pastellklem fra Charlott

4 kommentarer:

 1. Elskar pastellar!
  Så fine bilder du viser..

  :)

  SvarSlett
 2. Oj der var det masse fint i min smak!!!
  Så koselig og gå på tur da. Jeg husker når jeg var lita var vi på tur på fjellet bak huset, der grillet vi pølser på grill laget av stein, og koset oss!!! Dukker og bamser var også med på tur!!! Koselige barndomsminner!
  Vesken din var superfin!!!! Heldige deg altså!!!
  Ses i butikken en dag, det passer for deg.
  Klem fra Anne-Marit.

  SvarSlett
 3. Heisan, så koselig lite skap med mange søte ting;) takk for hyggelig kommentar hos meg, er nok ikke langt mellom oss nei;) ta gjerne turen innom. Lik gjerne Lillebessas fb side, så kan vi sende noen meldinger der;)) imorgen skal jeg snoke litt mer rundt på bloggen din, for nå er det laaangt over leggetid....

  SvarSlett
 4. Snakk om sukkertøy for øyet!
  Utrolig mye lekkert i det flotte skapet ditt :)
  Håper dere får en herlig helg :)
  Klem

  SvarSlett