søndag 12. august 2012

Invitasjoner

I dag har jeg krydret den siste feriedagen min med litt forskjellig. Jeg har startet på to maleprosjekter, kost meg med barna, trent litt og laget invitasjoner for to venninner. Det ene invitasjons-prosjektet er jeg ferdig med, mens det andre er det en del igjen på.


Den ene invitasjonen er til en skikkelig sjørøverfest. Guttebassen til H blir 4 år og det skal feires stort med venner fra barnehagen. Da jeg fikk høre temaet og at H slet med å finne invitasjoner var jeg ikke sen om å tilby meg å lage dem. Jeg syntes sånt er så morsomt. Jeg fant noen fine noen inne hos Tornerose design som jeg tenkte ville passe.Håper jeg får lov til å være med å pynte bord også.. for det er jo minst like morsomt!


Mitt andre invitasjons-prosjekt var til ei herlig jente som skal feire rundt tall. Hun ville ha litt fargeglade invitasjoner uten for mye dill-dall. Så da ble det disse.


Håper disse faller i smak og gleder meg til festen!


Nå kaller sengen om ikke så lenge, for i morgen er det full fres igjen!

Klem fra C

2 kommentarer:

 1. Nå har jeg hatt ferie fra cyberspace i flere uker, så nå var det mye gøy å ta igjen på alle mulige blogger!:)
  Så fine invitasjoner! Du er så kreativ, det er tydelig at du har arvet dette fra mora di i alle fall! Husker vi satt i kjelleren deres og lagde sånne blomstergreier med tinga hennes. Mitt første møte med limpistol - har arr fortsatt!:D

  SvarSlett
 2. For noen fine invitasjoner! Flaskepost-ideen var jo kjempestilig :)
  Ha en fin helg!
  Ingrid

  SvarSlett