mandag 6. august 2012

Ny trekasse

I går vant jeg en budrunde på denne trekassen. Den er ganske stor og passer ypperlig inn på trappa vår. Vi hadde en der fra før, men den var mye mindre. Jeg satt inn et lyshus i sink og hang opp en blomsterpotte i glass som jeg nå bruker til telys. Blomstene synger på siste verset, så det er vel snart tid for høstblomster i steden.


Den lille trekassen fikk flytte inn i stua. Der fikk den besøk av en hortensia i sinkpotte og lyshusene i sink. Jeg satt en kurv med stearinlys inne kassen.. men er veldig spent på hvor lenge de får stå i fred for små barnehender.I morgen kommer mitt innlegg nr 100 og det er en giveaway! Håper mange vil være med.

Nå skal det hekles sommerfugler i lange baner! Fin mandag kjære lesere.

Pynteklem fra Charlott

7 kommentarer:

 1. Herlig med trekasser altså,så koslig det ble hos deg med den:) ÅÅÅ !de sommerfuglene er så fine Charlott..Tenk deg en uro med disse...hadde vært noe det:)Klemmer Vibeke

  SvarSlett
 2. Så fint det ble og så kreativ du er Charlott, kjenner jeg er litt misunnelig på kreativiteten din ;o) Har mye jeg vil ha gjort, men som jeg ikke får fomlet meg til å gjøre, men en dag... :o)))

  Klemz Aina

  SvarSlett
 3. Åååå var det du som vant den runden? Hadde egentlig veldig lyst på den men må snart innføre kjøpestopp her, hi,hi..

  SvarSlett
 4. Det ble kjempefint! Du har virkelig sansen:-)

  SvarSlett
 5. Kjempefin trekasse :) kjøpt på needy?

  Bli gjerne med på give away inne hos meg om du ikke allerede har deltatt!

  Ha en fin Tirsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar hos meg! Legger meg til som følger hos deg også! Kjempefin trekasse, den passer likegodt inne som ute:-) Ha en fin dag! Klem Marianne

  SvarSlett
 7. Så fine! Delta gjerne på min giveaway! Avslutter i morgen.
  http://netpoint-girl.blogspot.no/2012/07/kardia-interir-giveaway.html
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett