onsdag 11. april 2012

Pernille 8 år!

På lørdag ble størstejenta vår 8 år. I dag ble hun feiret med jentefest. Som dere så i innlegget om rommet hennes er hun litt ferdig med rosa. MEN når vi begynte å planlegge bursdagen hennes (noe som tar litt tid) var hun ikke fremmed for å ha rosa. For: "det er jo mange av jentene i klassen som er glade i rosa da, mamma." :) Og mor var ikke vanskelig å be, for hun liker jo rosa veldig godt.Det ble derfor rosa, hvitt, prikker og sommerfugler. Kaken hennes ble en høy sjokoladekake, med sjokoladekrem og hvit marsipan. Sommerfuglene er også laget i marsipan.Bordet ble pyntet med rosa og hvitprikket voksduk kjøpt på KID, rosa godis, hvite tallerkner, stett-glass, rosa og hvitprikkete servietter brettet som en blomst og rosa gerbera.Innbydelsene fikk samme farge som resten av selskapet. :) 


I fjor gjorde vi en liten vri på den tradisjonelle godte-posen. Denne tradisjonen fortsatte vi med i år. Så i stedenfor godis fikk alle jentene en gaveopse på plassen sin som inneholdt en dusjsåpe, en lipgloss og et lite plastikk lekedyr. Det blir ca samme pris som en godtepose hvis man er litt obs når det er salg på H&M.I tillegg til sjokoladekake hadde vi muffins og gele på menyen. Muffinsformene har jeg bestilt på Cake decorating company , de har mange supersøte former.


Pernille har, som mange andre barn, taco som en favoritt. Så når det er bursdag er det det som står på menyen. Alltid en høydare! :)Bursdagsjenta var veldig fornøyd med selskapet. Her er hun glad og fornøyd med litt pakkebånd rundt hodet. :) Pakkeleken er moro!

Rosa klem fra C

6 kommentarer:

 1. Gud,så gjennomført og herlig pyntet bord :)
  Tatt rett ut av ett interiør magasin dette jo!
  Ikke rart jenta gliser fra øre til øre ;)

  SvarSlett
 2. Åååå så flott, du er jo så flink til å få det til :) Skjønner godt at snuppa var fornøyd :)

  Klem klem

  SvarSlett
 3. For en skjønn bursdagsjente :)
  Herlighet så flink du er med kort, pynting og kaker !!!!
  Fikk vann i munnen her jeg sitter :)))

  Ha en fortsatt fin onsdag
  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott . Er veldig stolt av dattera mi . Og Pernille er sikkert super fornøyd :)

  Masse klemmer

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så nydelig bord, kake og muffens!
  Kjempelurt med en liten gave til hver av gjestene:)

  SvarSlett
 6. Hallois :)
  Det ligger en blog Award hos meg til deg :)
  Ha en fin dag:)

  Klem klem

  SvarSlett