onsdag 25. april 2012

Gjestebadet

I første etasje har vi et gjestebad. Det er deilig å ha to bad, når man er 5 i huset. Blir vel ikke mindre kø etterhvert som ungene blir eldre.


På badet har vi brukt en av kommodene vi kjøpte for en billig penge før vi begynte å bygge. Vi har satt en vask oppå, og blandebatteriet har vi kjøpt hos Porsgrunn rør. Speilet er fra Bohus og lampen fra Ikea.


Badet inneholder vask, toalett og dusj. Det er kjekt å ha et toalett i første etasje, slik at gjester slipper å gå opp på badet oppe. Vegghengt toalett er det Porsgrunn rør som har montert. Søppeldunk er fra Jysk. På veggene har vi våtromsmaling kjøpt hos C. Christoffersen i fargen varmhvit.


Siden badet er i første etasje tenkte vi det var lurt med litt innsyns-skjerming. Vi kjøpte folie til vinduene på vindusfolie.no. Tore var ikke superhappy for å sette det opp, men resultatet ble bra. Masse lys, men ingen som kan se inn.

Ønsker dere fortsatt fin onsdag!

Klem C

5 kommentarer:

 1. Veldig flott bad!! Fine løsninger! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så lekkert bad! Veldig koselig og titte inn hos dere altså:)
  God natt til deg fra meg :)

  SvarSlett
 3. Så koselig badet ble med den gamle kommoden :)

  SvarSlett
 4. Kjempefint bad, er veldig deilig med et ekstra. Vi har også det og vegg i vegg ligger gjesterommet. Veldig kjekt når vi har overnattingsgjester, så har man et bad hver:)

  Jeg har også lyst til å pynte opp en skjenk som du har gjort, og sette på vask. Leiter etter en fin en, loppis på stathelle til helga...kanskje jeg finner noe da:)

  god helg!

  SvarSlett
 5. Så fint det var!!! Utrolig deilig med bad nede til gjester!!
  vi har også fått det nå, tidligere hadde vi bare et lite toalett, da er det ikke like lett å gjøre det koselig for gjestene... :)

  SvarSlett