mandag 2. april 2012

Endelig...

er vi i hus!
På fredag kom flyttebilen med alle tingene våre og det var en jubeldag! Sommerfuglene hadde bodd i magen min i over en uke og det føltes som et vårslipp da fredagen kom.

Vi har dykket ned i eske på eske og funnet frem den ene "skatten" etter den andre. Ungene pakket ut tingene sine og man kunne tro det var julaften. Nå begynner noen rom å bli presentable, så i dag kommer det noen bilder fra stuen vår.Dette utstikket i stua har vi blitt veldig fornøyde med. Dette tegnet vi etter utsikten vi har mot sjøen. Masse deilig lys, lave vinduer slik at man kan sitte i sofaen og se ut og ikke minst dobbel dør med utgang til verandaen.

Sofaen er en Ektorp fra Ikea. Kurvstolen er også derfra. Kommoden fikk jeg av noen gode venner til bursdagen min. Gulvet er en eikeparkett (fra Saga parkett)  som vi har kjøpt på C. Christoffersen i Skien. Fargen på veggen heter varmhvit og er en spesialfarge fra C. Christoffersen.Lysfatet i sink pynter opp på stuebordet. Husker ikke helt hvor jeg har kjøpt alt, men de små telysholderene er kjøpt på blomsterbutikken på Stathelle. En annen krok i stua er denne. Sjenken er en min søster fant til meg som jeg betalte 400 kroner for.. og med et par malingstrøk så er den plutselig ny. Døren i bildet er inn til biblioteket. Det kommer bilder derfra senere.
  

Dette lysfatet har jeg på sjenken. Det er lysestaker jeg har funnet på loppis og sprayet. Lykten til telys har jeg fått av en god venninne jeg jobber med. Hun har laget den selv når vi hadde juleverksted med 1. klasse. Den passer SÅ godt inn. :)Det er helt fantastisk å kunne pynte opp med friske blomster i mitt eget hjem. I dag da jeg gikk forbi blomsterbutikken kunne jeg ikke dy meg. Kjøpte tre buketter og satt dem sammen til en stor bukett. Denne koser seg i vårsolen på kjøkkenbenken.

Nå er det noen flere esker som venter på meg. Så dette var alt for denne gang. Hvis Tore får lakket viften til kjøkkenet ferdig i dag, kommer det bilder derfra snart.

Fin mandag!

Lykkelig klem fra Charlott

4 kommentarer:

 1. Så fint dåke har fått da, Charlott. :) Glede meg te å sjå fleire blide. Glede meg veldig te å komma igang med å bygga sjøl no kjenne eg. :P

  SvarSlett
 2. ♥ gratulerer!
  KJEMPE VAKKERT!!!!!

  Ynskjer deg ei god påske :)

  Klem ♥

  SvarSlett
 3. Så lyst og lekkert det er hos dere.
  Klem

  SvarSlett
 4. Nydelig å komme i hus! Så fint det ser ut!

  SvarSlett