torsdag 8. mars 2012

Vi har fått lamper på kjøkkenet.

For en stund tilbake fortalte jeg om noen blomsterpotter jeg kjøpte på Ikea som jeg skulle bruke til noe spennende. Nå er de omgjort til lamper og resultatet ble enda bedre enn forventet.

Bakgrunn for ideen;
Jeg fant ingen pendler jeg syntes passet godt inn som nedhengte lamper ved siden av kjøkkenviften. Så da sa Tore, bare på fleip; "kan du ikke bruke en keramikk-potte da?" Og det var jo en lur ide.. men jeg var ikke ute etter keramikk-uttrykket. Så kom mamma på at jeg kunne bruke disse blomsterpottene fra Ikea.
LYKKE!


Se så fint det ble! De har egen dimmer slik at vi kan regulere styrken på dem. Vi har en super elektrikker som jeg leverte pottene til og i går ble det ferdige resultatet hengt opp. De ble så fine at jeg leker med ideen om å lage noe tilsvarende bare større til å ha over spisebordet.

Under ser dere et lite glimt av noe annet som har kommet opp på kjøkkenet vårt siden sist. Denne er det stefaren min som har satt opp, og vi ble så fornøyde! Det kommer flere bilder av den senere, når alt rundt er helt ferdig. Vi er veldig glade for at Erik satt oss på tanken. ;)


Til helgen skal det ryddes og males toppstrøk på lister. Til uken kommer rørleggerne og skal gjøre seg ferdig... så det nærmer seg!! :)

Gladklem fra Charlott


5 kommentarer:

 1. Superfin lampe, og kjempekul idé! Godt gjort å klare å få noe fra IKEA til å bli unikt. Hihi!:)

  SvarSlett
 2. Mursteinsvegg (om det er det det er ) er jo bare sååå lekkert, gleder meg til å se :)
  Også så skjønne de lampene ble, rå fine :)

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Hehe, skulle til å si det. At lampen lignet på blomsterpottene jeg har på kjøkkenet ;-) Rå stilig og veldig kreativt!
  Teglstein er så nydelig <3 Gleder meg til å se mer bilder av den!
  Riktig god helg Charlott.
  Klem Linn

  SvarSlett
 4. Hallo igjen :) Klart det er lov til å spørre hvor putene er kjøpt, de er kjøpt på bohus og de hadde hvite også så jeg lurer faktisk på om jeg må opp å ha to av de også...putegal som jeg er ;)

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Så kreativt! :-) Fin ble den jo også. Skjønner godt du er fornøyd.

  SvarSlett