søndag 21. august 2011

Klar for høsten!Lille bollerusken til mamma er klar for høsten i ny bamselue.

Denne uken har plate til huset blitt støpt, og det er nå klart for hus! :) Mens vi venter bruker vi tiden på å rydde litt på tomta, klargjøre for plensåing og forskalle til veranda. Snekkeren kommer nok i slutten av neste uke for å legge styresviller.

Det går fort fremover nå, og det er deilig å tenke på at det (hvis alt går etter planen) står et hus på tomten vår om noen uker. Byggestart er planlagt til mandag om en uke.

Nå har vi bodd hos min søster i 2,5 uke og det har gått over all forventning, husholdningen fungerer som et veloljet maskineri. I dag har vi flyttet tilbake til svigers og her også fungerer det veldig bra. Vi er så utrolig heldige som har så snille mennesker rundt oss som lar oss bo hos dem. Hverdagene våre blir ikke akkurat A4 i månedene fremover, men med øye på gulroten i enden er det virkelig verdt det. 

GOD SØNDAG!

Klem C 

4 kommentarer:

 1. Så moro at det går fremover med husprosjektet :)
  Herle,for en skjønn lue minstemann har fått da,flink du!

  SvarSlett
 2. Tusen takk Linn! :) Gleder meg til veggene er oppe og man kan begynne inne. :) Dere har jo fått det så fint i det nye huset deres!

  SvarSlett
 3. Søt lue på en utrolig søt liten modell :o) Spenndende å følge prosessen i husbygginga, tenk om noen måneder står huset deres klart!

  Klemz

  SvarSlett
 4. Oi så flink du er med hendene da! Gid det var meg som hadde slik tålmodighet:) flink!

  SvarSlett