tirsdag 9. august 2011

Hei hvor det går!

Nå går det fremover i en forrykende fart hos oss. Tore jobbet tidlig og sent forrige uke, og det har gitt resultater. Jeg må bare si at jeg har en fantastisk flink og flott mann.

Steinmuren rundt tomten er ferdig og den ble kjempefin! Så skal dere noen gang sette opp en slik anbefaler vi Ole Martin Kristiansen på det varmeste!

Tore ble ferdig med ringmuren, plata til garasjen er satt, grunnmuren på garasjen er bygd, skråningen har blitt sådd i og rørleggeren har vært der og lagt bunnrør.


Bildet er tatt fra en kolle bak tomten vår. På bildet ser dere nesten hele tomten.

Denne uken fortsetter arbeidet med å forberede til at huset kommer i uke 35. Det er jammen ikke lenge til og vi gleder oss veldig masse.Gresset har alt begynt å spire i skråningen. Nå er det plenen foran huset som står for tur. Deilig å tenke på at når vi flytter inn til våren er gresset grønt og ungene kan leke ute uten at det er søle fra topp til tå. :)

Byggeklem fra C

3 kommentarer:

 1. Wow! Her går det virkelig unna, ja!:) Så flink han er! Og du er jammen flink du også, som gjør så mye, og samtidig har tre barn, og nå skal du jammen jobbe igjen også. Jeg er imponert. :) Klem!:)

  SvarSlett
 2. Oj oj oj.... Her går det unna! Men så har jo du en arbeidsmaur av en mann!!! Veldig gøy og følge med Charlott!

  Fortsatt god sommer og nyt den siste uken av ferien.

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 3. Fy søren! Tomta er jo ikke til å kjenne igjen! Moro!!!
  Utrolig hvordan ting kan skje på en fjelltomt som ingen av oss jentene kunne se for seg et hus.

  ÅH jeg gleder meg på dine vegne Charlott.

  Klem fra Anette

  SvarSlett