søndag 7. august 2011

Annas Rom

Jeg har nedlagt shoppeforbud for meg selv frem til huset er ferdig...siden vi ikke har noen plass og oppbevare noe akkurat nå. MEN det er jo lov å drømme, planlegge og kikke på alt jeg ønsker meg. Det er endel butikker jeg planlegger å besøke og en av disse butikkene er Annas Rom. Jeg gleder meg STORT til jeg kan reise ned dit og slå ut håret. Butikken ligger i Søgne, ca 15 min fra Kristiansand.


Butikker bugner av "godis" som jeg har lyst til å dekorere vårt nye hjem med. De har en facebookside som alle som er glade i interiør burde like!


Gå inn her og se på alle skattene man kan finne i denne butikken.


Jeg har aldri møtt damene som jobber der, men på måten de skriver og svarer sine kunder virker dette som noen damer som er like herlige som butikken. Jeg kan ikke gjøre annet enn å fortsette å drømme om Annas Rom en god stund til, men jeg lover at til våren skal denne butikken besøkes. Jeg har alt gjort en avtale med en venninne om at vi skal ta turen. :)


(Bildene er lånt fra Annas Rom sin facebookside)

Håper dere vil like og nyte denne siden slik jeg gjør!

Fortsatt god søndag.

Klem C

3 kommentarer:

 1. Det var god markedsføring for Annas rom Charlott! Jeg har vært der mange ganger og handlet. Kjempe fin butikk, som bare blir bedre og bedre. Alle som jobber der er bare sååå nydelige :) Du kan bare glede deg!!!

  Klem Lene :)

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg fikk faktisk melding fra ei venninne som jobber i Kristiansand Symfoniorkester i dag, og hun sa hun hadde vært inne på din blogg via min blogg, og at hun kjenner eieren av denne butikken og mannen hennes veldig godt. Hun sier at butikken er absolutt verd turen til Kristiansand alene, og at den er kjempefin! :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig morsomt! Jeg gleder meg stort!! :)

  SvarSlett