søndag 20. mai 2012

En ørliten start

på uteområde. Det er mye å ta tak i ute og det gjelder å skynde seg langsomt. Jeg er så utålmodig, men vil gjerne få en hage og et uteområde som fungerer godt.


På 17. mai syntes jeg det var koselig om noen blomster kunne møte gjestene når de kom. Så jeg plantet litt i noen krukker jeg kjøpte på salg i fjor. Fargen på sommerblomstene her i huset skal gå i, hold deg fast for dette blir nok et sjokk, lyserosa.


Jeg kjøpte en stor hagehortensia på Rema 1000, av alle steder, og den er helt nydelig. Massevis av knopper, så jeg håper den holder seg fint utover sommeren.


En lyserosa margeritt passer også godt inn. Kassen bak har jeg kjøpt i en bruktbutikk.


Den lykta så jeg på Mekk før jul og den kom fort på ønskelista mi. Jeg var så heldig at jeg fikk den av mamma og stefaren min til bursdagen. Syntes den passer veldig godt inn på trappa.


Epletreet som vi plantet i fjor høst står i full blomst. Nydelige rosa blomster. Spent på om det kommer noen epler på det i år. Vi har plantet blåbær og morelltre også. Har planer om noe mer frukt og grønt, men må litt mer i tenkeboksen før avgjørelsen faller.


Så en liten smugtitt på litt av det som opptar Tore for tiden. Han er godt i gang med plattinger og gjerder rundt på tomta. Huset vårt ligger oppå en haug så vi må barnesikre den med gjerder over alt. Dette er fra inngangspartiet. Alt er i Kebony, men gjerdene skal males hvite. Gleder meg til stakitten rundt tomten foran er oppe, for før det må vi nesten ha tau på Elias.

 Lampen jeg så vidt har nevt har hatt et lite uhell, men det kommer et innlegg om den snart.

Fin søndag!

Klem C

4 kommentarer:

 1. Det er hyggelig og gjøre det fint på trappa. Jeg gjorde det til helgen som var. Og geder meg til og sette fler blomster i krukker rundt om kring;) Det blir kjempefint ved inngangspartiet hos dere. Gleder meg til og følge dere videre!
  Klem fra Anne-Marit.

  SvarSlett
 2. Så flott inngangsparti dere får, blir kjempekoslig :)
  Kjekt å gjerde inn Hagen, vi har også det. Det er deilig, så blir det litt friere for både lillemor og foreldrene :)
  Ha en fin kveld. Klem :)

  SvarSlett
 3. Det blir kjempefint. Dere ligger ikke på latsiden. Klem mamma.

  SvarSlett
 4. Dette var noe annet enn min 17. mai-balkong!;) Men jeg bor jo i Sverige, så jeg får bruke det som unnskyldning. Om få dager blir det andre boller, da skal det handles inn!:)
  Ha en herlig uke!:)

  SvarSlett