lørdag 3. november 2012

Hallovenn-fest

I dag har Pernille og Theodor hatt sin egen hallovenn-fest. I fjor var de på et arrangement som het hallovenn og de likte det veldig godt. Det var et alternativ til halloween. I år var de begge to på trening da det var hallovenn, så vi bestemte oss for at de kunne ha sin egen fest. De fikk invitere 4 venner hver til fest i dag. Alle kom i flotte kostymer, men ikke skumle halloween-kostymer.
 
 
Bordet ble dekket i oransje og svart. Med lys, gresskar og blomster i de samme fargene.

 
Istedenfor glass brukte vi småflasker med sugerør fra partydesign. Vi bandt en liten tag med navn på rundt flaskene slik at de ikke skulle blande flaskene utover kvelden.

 
Jeg fikk brukt noe av pynten jeg lagde til Gyril sitt 40-års lag også.

 
Hva passer vel bedre enn verdens beste julebrus?! Perfekt farge!

 
3 av totalt 10 barn. Alle var så fine!!

 
På menyen sto pizza, brus, kake, popkorn og godis. Vi lagde 3 langpanner og nesten all maten ble spist opp. En skinkepizza, en halv bacon, en halv pepperoni og en hvitløk og spekeskinke.

 
Hvitløk og spekeskinkepizzaen er kjempegod! Det er pizzabunn smurt inn med hvitløkssmør. Så tar du pesto på og skiver av fersk mozarella. Fordel skinken utover pizzaen og ta på noen cherrytomater. Valgfritt om du vil ta ruccola på når den er ferdig. Nam, nam!!

 
Vi har hatt danseleken og pakkeleken og nå sitter det 10 glade barn og spiser popkorn og godteri. De er nemlig på "kino".

 
En super kveld med flotte, livatte barn!
 
Klem C


4 kommentarer:

 1. Du er såååå flink! Skulle ønske fler var som deg :) Så mye mer barna har igjen for en hyggelig hallovenn kveld enn gå fra dør til dør "å tigge" godteri i skumle kostymer... God helg til deg og dine skjønne <3
  Klem Lene

  SvarSlett
 2. kjempe vellykket fest , fikk ei strålende fornøyd snuppe hjem :) masse fine bilder :) du er flinkesen ;) klem merethe

  SvarSlett
 3. Tar av meg hatten for deg. Første gang jeg er inne på bloggen din og her kommer jeg til og bli fast følger. Jeg har selv 3 barn og er 29 år. Har sendt deg en mail også. Klem lene

  SvarSlett
 4. Det blei kjempekoselig. Skjønner att barna var fornøyd. Du er flink jenta mi. Klem mamma.

  SvarSlett