mandag 19. november 2012

Bibliotek før og etter

Dette er nesten litt flaut å vise, men jaja vi er nok ikke de eneste som har hatt et rom i huset som har sett sånn ut.
 
Vi har hatt et rom i huset som er tegnet inn som et bibliotek/kontor. Vi tegnet med vilje lite oppbevaringsplass i form av rom inne i huset. Vi har nemlig tiltenkt loftet på garasjen til dette. Nå begynner garasjen virkelig å ta form, så i går bestemte jeg meg for at det var på tide å sette i gang.
 
Dette er altså FØR-bildet. Rot? Her? Neida ikke i det hele tatt!
 
 
Første skritt var å ta alt ut fra biblioteket og inn i stua. Det var ikke lett å se gulvet etter det. Ungene sa; "Wow, mamma! Tenk at det var plass til så mye der inne!" Hihi ja det tenkte jeg og, og må innrømme at jeg angret et lite øyeblikk på det jeg hadde begitt meg ut på.

 
Etter mange timers rydding ble resultatet på biblioteket veldig bra. Endelig er det rommet hvor vi kan være kreative, lese, slappe av og kose oss ferdig.
 
Her er lesekroken med garnkurven og et lite skap til litt småtteri.

 
Biblioteket rommer selvsagt massevis av bøker. Me like!

 
 
 
 
På gulvet har vi lagt to bokhyller ned, disse inneholder noen av bøkene til ungene. Oppå disse hyllene har jeg satt noen krukker som jeg har fylt med perler og sytråd.
 

 
Alt innpakningspapiret har fått plass i en blomsterpotte jeg fant på 70 %. Et lite kupp syntes jeg.


 
Måtte sette inn en blomsterkvast for å feire det "nye rommet".

 
Skrivepulten er foreløpig veldig ryddig, men det varer nok ikke lenge. Her håper jeg kreativiteten kan blomstre både for store og små.

 
Kosekroken!

 
Ble ikke ferdig å rydde absolutt alt i stua i går så det gjenstår litt enda. Men mannen har blitt syk i dag og han må hjelpe meg med resten, så da får jeg overleve en litt rotete stue i noen dager til.
 
Fin mandag!
 
Klem fra Charlott

6 kommentarer:

 1. Ser bare proff ut :)
  Klem BO

  SvarSlett
 2. Så bra det ble. Deilig å kunne ha et slikt rom.

  Hvem har vel ikke et slikt rote rom? Host, har en sånn bod nå.. Og egentlig hele leiligheten står på hodet med klesvask, pappesker og sorte sekker.. Jaja

  Ha en fin ny uke!
  Klem fra Tonje Merethe

  SvarSlett
 3. hehe, her kan nok alle kjenne seg igjen ja ;-) Men en plass til rotet må man bare ha =)
  Ble riktig så koselig etter storjobben din. Herlig med eget rom til bibliotek. Vi har en stor bokhylle på tv-stua, som heldigvis kan utvides. Her er alle veldig glad i å lese.
  Fin ny uke =)
  Klem Linn

  SvarSlett
 4. Å så flinke dere har vært å ryddet sååå fint!
  Ja,litt av en jobb men utrolig godt når man er ferdig!
  Kjempeflott ble det!
  Ha en skjønn uke forsatt....her har guttaboys og meg bakt årets første pepperkaker...nam...

  Klem klem

  SvarSlett
 5. Så fint det ble! Ser ut som en deilig og avslappende plass :)

  Tor de fleste har et kaos-rom hvis de har rom nok til det. Vi har kontoret/gjesterommet/det blå rommet (kjært barn har mange navn). 98% av tida ser det totalt bomba ut, for alt som ikke har en plass havner der. Gleder meg til å pusse det opp en dag - tanken er at det skal bli soverommet vårt :)

  SvarSlett
 6. Har du sett!!!Fantastisk at dere har fått ordnet dere et slikt rom,flott for store og små dette:)))Når det blir ledige rom her i huset etterhvert skal jeg også få ordnet meg et lite bibliotek:)

  Takk for i går min venn,ALLTID nydelig
  å møte deg <3 Klem Vibeke

  SvarSlett