søndag 10. juni 2012

Oi, oi, oi

hvor tiden flyr. Nå er det lenge siden det har kommet en oppdatering fra denne kanten, men det betyr ikke at det ikke skjer noe. Det skjer så utrolig mye nå før ferien og da blir det ikke all verdens tid til blogging, dessverre. Jeg lover at jeg kommer sterkere tilbake og tenkte jeg skulle vise dere starten på noen av prosjektene som kommer til å fylle sommeren vår.


Få ferdig terrassen står høyt opp på prioriteringslisten. Den er ferdig lagt nå, MEN det er mange skruer som skal skrus før den er helt ferdig. Vi har (selvfølgelig) valgt Kebony syp til terrassen vår, den er knallfin og helt vedlikeholdsfri. Genialt! Etterhvert får den en gråfarge som også er veldig fin.


Dette er siden ved kjøkkenutgangen. Her skal vi ordne til et utekjøkken ved grillen. Tror det blir veldig koselig. Spisebordet skal stå "i andre enden", sånn at vi kan nyte utsikten når vi spiser.


Vi har fylt på med ekstra jord, slik at det kan bli plen her. Og Tore har akkurat begynt på gjerdet. Det skal bli hvitt stakittgjerde. Akkurat sånn som det er nå kan ikke mini være ute i hagen for det er veldig høyt ned, så det skal bli fantastisk å få det på plass.

I tillegg må vi få malt huset ferdig og kanskje vi får kommet litt videre på garasjen. Men ferie det skal vi ha i år, så vi får ta det vi rekker.

I dag har jeg hatt en kakebestilling og det er ikke så ofte lenger. Siden jeg "la opp" da jeg ble gravid med Elias har jeg faktisk klart å si nei til det meste. I dag ble Emma (datteren til ei venninne) 10 år og hun ønsket seg veldig en kake til bursdagen sin. Så da sa jeg ja, og det var egentlig veldig kos å bake litt igjen. Så vi får se om jeg tar på meg et oppdrag i ny og ne.


 I kveld skal jeg hekle ferdig et babyteppe, for jeg ble nemlig tante til ei lita skjønn tulle i går. Jeg har pynten igjen og den skal være sommerfugler i herlige pasteller.

Håper dere har tålmodighet med  meg tiltross for at innleggene ikke kommer så hyppig akkurat nå.

Fin søndag!

Klem C


3 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Så fint det kommer til og bli ute hos dere! Og for en utsikt!!! Gleder meg til og følge deg videre!! Utrolig nydelig kake, så flink du er!! Kos deg masse med tanteungen!!! Vi har hatt 3 tantebarn på overnatting her i natt. Lite søvn ble det, men det gjør ingenting når verdens søteste lille gull ligger og smiler og pludrer heke natten!!! I kveld har vi grilla og de 3 små er hentet. Blir tidlig kvelden her. Stian ser fotball og jeg koser meg med blogging, før jeg stuper i seng!! Ha en fin kveld og en god uke og innspurt!!! Klem

  SvarSlett
 2. Det var en nydelig kake du har laget!!! Kan tenke meg bursdagsbarnet ble fornøyd :)

  Blir spennende å se alt ferdig utenfor huset deres, og kanskje få noen tips jeg kan ta med når vi kommer så langt som utsiden på vårt!

  Ha en fin uke som kommer :)
  Ingrid

  SvarSlett
 3. Dette blir veldig fint. Håper dere får en fin sommer. Glad i dere klem mamma.

  SvarSlett