mandag 11. juni 2012

Babyteppe med sommerfugler

På lørdag kom det ei lita tulle til verden, min svigerinne og svoger ble foreldre for første gang. I morgen kommer hun hjem fra sykehuset og babykurven med gaven er klar.Her er sommerfuglene jeg har heklet til teppet. De var raske og enkle å lage, ønskes det en DIY?


Jeg heklet dem i to ulike størrelser, i rosa, lilla og gul.


Teppet er heklet hovedsaklig av fastmasker. Det er tre rader på midten med staver og en blondekant rundt hele teppet. Den er heklet av fastmasker og staver.


Ganske søte syntes jeg. :)


Her er babykurven pakket klar. I den er det en pakke bleier, en pakke våtservietter, et blad til mor, klær og teppe til lille Theoline. Nå gleder vi oss til å hilse på! I morgen blir det litt baking, så Edle har noe å putte i fryseren til hun får besøk. Og på onsdag håper vi at vi kan hilse på lillesnuppa.

Stolt tanteklem fra Charlott

6 kommentarer:

 1. Gratulera med tantebarnet. Dei er jammen heldige som har ei svigerinde/tante som deg med så god hjelp og omtenksomhet i. :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med lille niesa,så hyggelig :)
  For ett herlig teppe den lille tuppa får!
  Perfekt gavekurv du hadde satt sammen,tenker jeg mammaen hennes setter stor pris på.

  SvarSlett
 3. Gratulerer til enda et tantebarn!:) Gjerne DIY! Nydelig teppe. Selv om jeg ikke er så god til å lese hekleoppskrifter da..jeg skjønner det når det står tegning, men synes det er vanskelig og forstå når det bare er skrift. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da skal jeg prøve å lage en med bilder. :)

   Slett
 4. Søte!! Hadde jeg bare vert flink med nål og tråd...hehe...
  ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med niesen :) Og for en koselig kurv du har laget!
  Ingrid

  SvarSlett