lørdag 21. januar 2012

For et år siden..

var jeg innom en nyåpnet butikk som heter AM design. Da hadde vi bestemt oss for å bygge hus og mitt shoppeforbud var et faktum. Jeg har gledet meg så mye til å ta turen dit igjen for å finne noen godbiter til huset. Selvom det enda er noen uker igjen til innflytting, klarte jeg ikke stå i mot fristelsen lenger.

I dag feiret den skjønne butikken, med ei helt herlig dame bak disken, 1 år. Så jeg måtte ta turen til tross for et forferdelig vær. Det var det virkelig verdt! Tenkte jeg måtte vise dere det jeg kjøpte. Jeg har lånt bilder fra nettbutikken deres. Senere skal jeg vise dere de nye tingene i sitt rette element. :)Jeg har kjøpt to stykker av den krukken som det står på nr 1 på. Den skal jeg ha vaskepulver i, så jeg må se om jeg kan få tak i klistremerke som det står farget og hvitt på.


Jeg kjøpte to av den store flasken med teksten "Softner" som også skal få bo på vaskerommet.To lamper med fot og skjerm som du ser over. De kommer til å passe perfekt inntil de pendlene vi skal lage av noen blomsterpotter vi har kjøpt på Ikea. :)


En slik IB Laursen kanne! Gleder meg til den skal pryde kjøkkenet.

Det var det jeg fikk handlet hos Anne-Marit i dag, er ikke siste turen til butikken hennes.

Jeg tok meg en kjapp tur innom på Brotorvet med ei venninne. Skulle vise henne noen kapper jeg har sett på til kjøkkenet. Og jammen var de på 40%, så da måtte jeg jo bare slå til. Bildet under viser cafe-settet, men kappen er helt lik de jeg har kjøpt.


I helgen primes gulv, det legges tak, males og gjøres klart til flislegging. Jeg kjenner at det kiler litt i magen, når jeg tenker på at vi faktisk nærmer oss noe. Er fortsatt mye jobb igjen, men håper SÅ vi rekker tidsfristen vår. 10 uker igjen... forhåpentligvis!

Lørdagsklem fra C

2 kommentarer:

 1. Så masse fint du har kjøpt :))
  Det må være utrolig gøy å tenke på at snart kommer dagen da dere flytter inn i eget hus der dere har bidratt såå mye med egeninnsats !!
  Jeg lurer på hva nett adressen er til denne butikken som har disse lampeskjermene? Har nemlig potter fra IKEA selv med veldig likt mønster.
  Hvis du har nett adressen hadde jeg blitt utrolig takknemlig hvis du kunne sendt den til meg :))

  Fin lørdagsklem til deg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Hei! Tusen takk for hyggelig besøk i butikken! Og flott reklame her på bloggen din! Det blir så spennende og følge deg videre med huset! Ha en fin kveld:) Klem

  adr. til nettbutiiken er www.amdesign.no

  SvarSlett