søndag 1. januar 2012

Denne uken har gått så altfor fort!

Som jeg nevte i det forrige innelegget har vi jobbet på i huset denne uken. Det har dessverre ikke vært mye som har lignet julefri og kos med familien.. MEN vi må trøste oss med at når vi kommer i hus blir det mye familiekos!

Nå er det kun 13 uker til planlagt innflytting. Det blir spennende å se om vi rekker det! Vi flytter ikke inn før huset er 110% ferdig innvendig. Målet er 1. april!!

Tenkte jeg skulle vise noen flere bilder fra denne ukens gjøremål.Dette er en del av soverommet vårt. Det har jeg malt i en deilig blåfarge. Gulvet ble jeg ferdig med i dag, så nå mangler det kun tak, foringer og lister.


Her er en liten del av den ene veggen til Theodor. Han får et skikkelig blått rom, noe som passer til han for han er en fargeklatt! Han har bilde av seg selv på veggen, det syntes han er skikkelig morsomt! Han har også fått gulv, og mangler det samme som oss.


Dette bildet viser deler av stua, spisestua og kjøkkenet. Her er det to vegger som mangler siste strøk med maling, utover det er taket på plass og fire av vinduene har fått foringer. Det føles mer og mer som rom når tak og foringer kommer på plass! :)


Svigerfar har ansvar for foringene. Han er utrolig nøye og legger mye presisjon og arbeid i dette. Gull verdt han også! Han har litt av en jobb foran seg... 26 vinduer og 4 dører skal fores. Han er ferdig med 7, så han er i gang!

Til uken må vi bestille det som gjenstår å bestille. Bl.a. trapp, badromsplater, lister, fliser osv.. Fortsatt mye jobb igjen, men det er kjempemoro å se det går rett vei.

Nå har jeg forberedt morgendagen, da venter en haug skjønne 1. klassinger på meg med massevis å fortelle! Så sengen bør entres snart! ;)

Fortsatt fin søndag og håper det nye året bringer mange deilige minner!

Klem C


4 kommentarer:

 1. Så utrolig gøy å se fremdriften i husbyggingen :))

  Riktig godt nyttår !!

  SvarSlett
 2. Dere er jammen arbeidsomme, er imponert! Håper dere får tid til å slappe av innimellom :o)

  Godt nyttår til deg og dine!

  SvarSlett
 3. Fy søren så flinke dere er. Råkult med bilde av Theodor på veggen!

  Klem fra Hem

  SvarSlett
 4. Dere er så flinke og effektive!! Det blir super bra, og det er så morro så se, for alt som blir gjort fremover nå så ser man virkelig hele tiden fremdrift :) Gleder meg så til dere er ferdig og vi kan komme på besøk!!

  Også selvfølgelig så gleder jeg meg til vi skal til London :D

  SvarSlett