fredag 15. juli 2011

Drømmer...

Som nevnt for litt siden er spaden i jorda og arbeidet godt i gang på tomta. Det er litt forsinket så noen ringmur blir det nok ikke før vi kommer hjem fra ferie. Jeg var oppe på tomta i går og tok litt bilder av arbeidet som er gjort så langt, og det blir veldig bra. Vi bruker Ole Martin Kristiansen som grunnentreprenør. Vi er kjempefornøyde med jobben som har blitt gjort så langt og han har kommet med gode råd underveis.

Nå har de fått begynt på muren som skal ramme inn store deler av tomten. Den blir kjempefin!!Dette er så langt de har kommet foreløpig og jeg må innrømme at det er veldig vanskelig å se for meg hvordan det skal bli. Jeg drømmer jo om en deilig grønn plen, deilige blomster i rosa og lilla, blomstrende epletrær og et glass vin på verandaen mens solen går ned. Etterhvert kommer vi nok dit.. men at denne steinhaugen kan bli forvandlet til en vakker hage... ja det gjenstår og se. :)For å korte ned ventetiden får jeg kose meg med bilder og drømme meg litt bort. I dag reiser vi på ferie og det skal blir godt. Når vi kommer tilbake blir det fullt fokus på husbygging, skolestart og barnehagestart.

Nyt ferien folkens!

Ferieklem fra Charlott

1 kommentar:

  1. Ser veldig fint ut!:) Tenkte å tusle bort en tur å titte på feltet der i morgen, har aldri vært der. For jeg er på vei hjem nå, og hadde faktisk tenk å gå oppom dere i morgen en tur, men da er jo dere såklart på ferie. God ferie i alle fall! :) Sommerklem:)

    SvarSlett