mandag 11. juli 2011

Sørlandsidyll


Sommer på sørlandet er deilig. Hvert år har vi en stor familiesamling på hytta hvor det samles familie fra alle grener. Det er kjempekoselig og det kommer mellom 50 og 60 hvert år. I dag har vi hatt årets samling, og dagen i dag var intet unntak. Været var litt opp og ned, men ellers var det supert. Og hva sier vel sommer mer enn markblomster på bordet.


Svigermor har plantet noen nydelige rosa roser i hagen. Syntes de er vakre og setter disse opp på ønskelisten til hagen i det nye huset.Til barna lagde jeg i år vindmøller og kremmerhus til popkorn. Disse falt i smak hos de små (og de store). En kommentar fra en av de små: "mamma, det var en voksen som tok popkorn og det er vel ikke lov?!" Det var riktignok en ungdom.. men disse kremmerhusene ville de gjerne ha for seg selv. :)


Jammen bys det på deilige sommeraktiviteter også. Vi gleder oss til en ukes ferie på hytta med gode venner. Det skal bli deilig. Det er den eneste ferien vi skal ha i år da resten skal gå til husbygging, så den skal nytes!

Sommerhilsen fra Charlott


1 kommentar:

  1. Heisann! Takk for hyggelig hilsen hos meg! Vi er nok ikke langt unna hverandre geografisk nei! - og ikke hva gjelder interesser heller?
    Vi holder kontakten :D

    SvarSlett