torsdag 7. april 2011

Pernille 7 år
I dag fylte tulla vår 7 år. Hun har feiret dagen med gode venninner fra klassen sin. Man merker at barna blir eldre når de bare rister på hodet over spørsmål om de skal ha prinsesse eller Hello Kitty. Hun skulle nemlig ha alt i svart og hvitt. Hun fikk som hun ønsket, og bordet ble dekket med stettglass, pent servise og svart og hvit dekor. Hun ønsket også å bruke gaveposene som bordkort. Inne i de fine gaveposene lå det en dusjsåpe og en lipgloss. Vi byttet ut de tradisjonelle godteposene med disse, og jentene ble veldig fornøyde.Hun ville gjerne ha taco til mat, og jentene spiste og koste seg. Litt mer jobb enn pølser... men mye bedre. :) Til dessert ble det sjokoladekake med sjokolade fudge frosting og marsipanlokk, gele og muffins. Her skulle også svart og hvitt gå igjen. Litt vanskelig å få til på geleen, men på kakene gikk det greit. Kaken ble også pyntet med samme blomster som det ble dekorert med på bordet.Alt i alt hadde tulla vår en fantastisk dag, og var veldig fornøyd da hun landet på puta. I løpet av helgen skal jeg prøve å få lagt ut bildet av huset vi skal selge.


Ønsker dere alle en fortreffelig torsdagskveld!


Hilsen fra Charlott

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med den stooore jenta :)
  Så flott pyntet og nydelige kaker.

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye med dagen, Pernille:)

  Charlott, Så fint du har gjort det for Pernille:) Sofie hadde kost seg masse og forlanger Taco hun også;)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselige kommentarer! Taco slo ann, så det er å anbefale.

  SvarSlett
 4. Du har blogg!!!!:) Hurra! :)
  Endelig går det an å fölge med litt for folk som aldri er hjemme lengre!:)

  Fantastisk fint du hadde gjort det til bursdagen. Dette er noe annet enn da vi var små og det ble tredd papp-greier med Mikke Mus på brusflaskene som eneste pynt. Men du setter jammen press på mammane i Bamble nå;)

  Ser ut som dere får dere et fantastisk hus også! Utrolig at dere orker å bygge etter å ha gjort så utrolig mye med huset dere har. Er det seriöst 9 år siden?? Hjelp...

  Blogg masse!:)

  Klem! :)

  SvarSlett