lørdag 5. mai 2012

Sweet dreams..

I går fikk jeg endelig gjort det helt ferdig på soverommet vårt. Så her kommer et bilderas derfra.


Soverommet vårt er det minste, men det er allikevel stort nok i massevis. På gulvet har vi lagt en laminat som er ganske lys i fargen. Denne laminaten har vi på alle soverommene. Vi syntes det var en fordel å legge laminat på soverommene da dette er slitesterk. Vil vi en gang bytte litt om på rommene er det en fordel at alle gulvene på soverommene tåler barnelek.


Veggene er malt med Baronesse fløyel maling som vi har kjøpt på C.Christoffersen, i fargen S1015-R80B. Jeg har grunnet veggene med hvit og malt kun ett strøk med blå. Da ble veggene seendes litt gamle ut. Det ble akkurat sånn som jeg liker det. Blå er en helt herlig farge!


For noen år tilbake fikk jeg noen helt fantastiske nattbord til bursdagen min av noen gode venner. Men disse var det dessverre ikke plass til ved siden av sengen på det nye soverommet vårt. Så jeg må nok finne en annen plass i huset til dem. MEN da støtte vi jo på et lite problem, for nattbord føler jeg er et must. Siden det ikke var så mye plass ved siden av sengen måtte vi finne noen smale. Det var da jeg kom på at jeg hadde sett noen fine blomsterbord på Ikea. Så Tore stakk innom der en dag etter jobb og de passet (nesten) perfekt. Tore skar av litt av bena og etter det ble det slik som mor ville.


Deilig med litt blomster på nattbordet. Den nydelige potten er kjøpt på blomsterbutikken på Stathelle og blomsten på Bien blomster på Lasses senteret.For noen uker siden fikk jeg kjøpt med sengetøyet jeg har ønsket meg lenge! Det var ta 2 betal for en på Princess og dette Marius sengetøyet bare måtte jeg ha med meg hjem. Det er mykt og deilig!


Sengeteppet fikk vi til bryllupet vårt. Det har farmor heklet. Hun hadde heklet et til alle barnebarna som lå klare til den dagen det ble bryllup.


Taklampen kjøpte jeg for en stund tilbake på Ikea. Taklamper er noe av det som har gitt meg mest hodebry når det gjelder innredningen. Så da jeg snublet over denne på Ikea, var lykken stor.


Kunsten på veggen er det Pernille og Theodor som har laget hos mormor. Skikkelig koselig å ha noe hjemmelaget på veggene. Og gjett om det var to stolte barn som våknet til nyopphengte bilder på rommet til mamma og pappa.

Det mangler fortsatt litt på veggene, men det får komme litt etter litt. Jeg har veldig lyst til å ta familiebilder slik at vi kan ha et bilde av de tre engelene våre over sengen. Er det noen som har et godt tips til en bra fotograf?!

Nyt helgen, den kommer ikke igjen!

Klem C

7 kommentarer:

 1. ta bildene selv og rediger de i Photoscape... fremkall hos fotoknudsen på lærret... knall bilder til GOD prisen;)

  SvarSlett
 2. Så nyyydelig soverom!
  Blått er en herlig beroligende farge :)
  Den taklmapen har lillesøster i magen fått på rommet sitt også,den er så søt.

  Hm,Wenche Andersen i Porsgrunn er en kjempe dyktig fotograf!
  Anbefaler virkelig henne.
  God helg til dere :)

  SvarSlett
 3. Nydelig soverom, Charlott! Elsker fargen :) Du er så utrolig flink. Alltid gøy å lese innleggene dine.

  Rebekka Mæla og Veronika Døli er kjempe flinke til å fotografere.
  MUM photography.no

  Også er Therese Hartveit kjempe flink. Hun finner du på Therese`s foto på facebook.

  Anbefaler igrunn både MUM og Therese.

  God helg videre :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig soverom! Lekker farge og så fint sengeteppe. Bestemoren min heklet sengeteppe til meg til enkelseng, nå bruker jeg den som duk. Kjempekoselig minne om henne :)
  Ha en fin kveld, og sov godt og drøm søtt i deilig sengetøy :)
  Klem fra Anne-Marit :)

  SvarSlett
 5. Helt skjønn blåfarge,og som de sier en suuuper farge å ha på soverommet..Flink er du altså:))Fortsatt god helg:)


  Klem Vibeke

  SvarSlett
 6. Å.Hei,så koselig at du fant meg!
  Jeg takker så mye for koselig hilsen og legger meg som følger;)
  Herlig hos deg,skal kikke mere i morgen...nå er det natt da!

  Klem klem

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Så koslig soverom dere har, deilig med stort og luftig soverom:)
  Den blomsterpotta kjøpte jeg også i helgen som gave, med en lyserosa potterose oppi. Den ble så sør, må nok ha en selv også ;)
  Klem

  SvarSlett