mandag 3. oktober 2011

Har prøvd meg som snekkerlærling.

Da er endelig snekkerne kommet så langt ute at vi kan begynne inne. Så i går startet vi med å kle en av innerveggene. Jeg, som til nå har bidratt mest med malekosten, fikk lov til å prøve meg litt som snekkerlærling. Det var kjempemoro!! Med en tålmodig læremester, som måtte tåle all slags dumme spørsmål, følte jeg at det gikk ganske bra. Jeg fikk ansvaret for å håndtere den store byggsaga (som er på bildet under her). Jeg fikk først i oppdrag å kutte til lengdene til veggen, så fikk jeg i oppdrag å splitte et bord og utover det var jeg håndtlanger.


Konsentrasjonen var dyp. Livredd for å gjøre noe galt.. gikk det ikke akkurat i "Tore-tempo", men han var som sagt tålmodig og lot meg prøve.


Jeg må innrømme at jeg syntes det er ganske så skummelt med sånne store maskiner som kan kutte av både armer og bein. Så jeg sier bare.. sjekk frykten i dette ansiktet. Ha ha ha :)


Utpå den lille pinnen av en kvist torde ikke jeg bevege meg, så det ble Tore sin oppgave. Dette er den ene veggen i trappehuset inn mot soverommet vårt. Vi ble skikkelig fornøyde med resultatet. Veggen skal bli lyse grå.. har noen noen tips til farge er det bare til å hyle ut. ;)


I kveld er det den høyeste veggen i trappehuset som står for tur. Dette er jammen gøy!

Snekkerklem fra C

3 kommentarer:

 1. Dette må våre skikkelig gøy... Bygge sitt eget hus og få det akkurat som dere vil :)
  Vi har ikke bygget vårt eget hus, men har en selvbygd hytte på fjellet, så jeg har smakt litt på den følelsen dere kanskje har nå i byggeperioden :)
  Du blir råbra på sagen du før huset er ferdig tenker jeg :)))
  Masse lykke til videre i prosessen !!
  Gleder meg til flere bilder lenger uti prosessen :)))

  Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Så moro å se hvordan huset nå begynner å ta form, og hvordan dere jobber.

  Ha en fortsatt flott kveld.

  SvarSlett
 3. Har nettopp malt stua til mamma i en farge som heter Kalahari. Den er helt nydelig, virkelig å anbefale!

  SvarSlett