lørdag 3. september 2011

Wow! For en reise så langt.. godt den ikke er ferdig enda ;)

Tenkte jeg skulle vise frem litt av utviklingen som har skjedd de siste månedene. Det har vært litt av en reise så langt, og nå starter snart hardkjøret. Det er utrolig spennende å bygge hus og jeg er så glad for at jeg har Tore på laget mitt, for han kan virkelig det han driver med.

Så nå kommer et lite bilderas...


Dette er tomta i juni før vi har gjort noe som helst. Veldig rart å se den sånn igjen. Jeg kunne virkelig ikke se for meg at dette skulle bli den flotte plassen det er i dag. Så jeg måtte bare stole på de rundt meg, og glad er jeg for det! :)


Graver'n er på plass! Dette er også i juni. Her starter renskingen av tomten.Her har de jobbet en stund, sprengt MYE!!! Satt opp en utolig fin mur (syntes i allefall vi). Dette er i slutten av juli.Her har arbeidet med å sette opp ringmur har pågått i litt over en uke. Dette er i starten av august.


Her er plata støpt. Og lekeplassen som vi har som nabo har kommet opp. Den er helt super. De har glemt å drenere den så det er litt vått der, men det satser vi på at de gjør noe med. Dette bildet er tatt 30.08.2011.Så kommer vi til bryllupsdagen vår; 31.08.2011. 1. etasje har kommet opp. Det er helt sinnsykt hvor fort det gikk. Tre vegger var oppe på 30 minutter. Vi brukte ettermiddagen/kvelden på å male. Vi rakk nesten helt rundt med ett strøk.

På 01.09.2011 kom det mange takstoler. Dette har vi dessverre ikke bilde av på kamera.


Så på fredag 02.09.2011 kom de siste elementene på plass. Nå står jobben snekkerene skal gjøre for å ferdigstille igjen. Det er utrolig spennende. :) I dag har Tore sådd plen og plantet frukttrær mens vi var på barnefestival, kanskje har han fått malt litt også?!

I morgen blir det en familiedag på tomta, så håper vi at vi får gjort litt. Er ikke bestandig lett med Theodor klatremus.. som klatrer opp og faller ned. ;)

Byggeklem fra Charlott10 kommentarer:

 1. Så fort det går! Og så bra det blir Charlott :o) - spennede. Nesten så jeg får lyst å bygge hus selv en gang til.. ;o)

  SvarSlett
 2. Sykt fort det går!!
  Fantastisk fint, og så fin beliggenhet. Gangavstand til både mor og søster, havutsikt, landlig med bare en liten tur til sivilisasjonen, lekeplass vegg i vegg. For en drøm!!!:)
  Klem!:)

  SvarSlett
 3. Hei snuppa!

  Så fint det blir! Jeg har bare ett lite spørsmål: den grillplassen dere hadde midt på tomta, blir den borte nå når huset står der? Hvor skal vi grille pølser? Sukk...

  Klem fra Trine

  SvarSlett
 4. Det er helt rått!!!!
  Glad jeg fikk se tomta 2 ganger underveis i prosessen før huset kom opp. For det er ikke mulig å se for seg hvordan det en gang så ut.

  .... kremt... gratulerer med ... kremt.... bryllupsdagen forleden....

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 5. Tusen takk jenter!! :) Det er virkelig en drøm.

  Trine; Tore har lagd en ny bålplass oppå heia, så vi kan fortsatt grille pølser. ;)

  God klem til dere alle 4

  SvarSlett
 6. Wow så fort det går. Vi bygger på hytta og har brukt både vinter og vår og sommer. Ennå ikke ferdig. For et flott hus dere får da. Utrolig flott. Skal bli kjekt å følge med framover.
  Klemz

  SvarSlett
 7. Heisan, dette ser bra ut:-) Vi har lagt opp til en Langesundshelg om ikke lenge så da håper jeg at vi får til å se det hele 'live'

  //kristin

  SvarSlett
 8. Hei
  Hus prosjektet deres ser helt fantastisk ut. Fin beliggenhet, flotte murer, utsikt til sjø eller vann, lekeplass rett i nærheten og forhåpentligvis en plass med mye sol :) Gleder meg til fortsettelsen og nye bilder :) Å du gleder deg vel til all stæsjinga innendørs tenker jeg :)))
  Klem Heidi

  SvarSlett
 9. Hei
  Hva slags hustype er det dere bygger? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei!

   Vi har grovtegnet huset selv. Så er det fetteren til mannen min som har tegnet de ordentlige hustegningene. Huset er laget på 12-tre hus. Det er en elementfabrikk som holder til i Vestfold. Vi er kjempefornøyde. For mer info kan du gjerne sende meg en mail. :)

   Hilsen fra Charlott

   Slett