torsdag 17. februar 2011

1-2-tre... så lett som bare det!

Da har valget vårt falt på 1-2-tre. Dette er en bedrift fra Vestfold som lager huset vårt ferdig i elementer på fabrikk. Elementene kommer til byggeplassen og blir montrert sammen av en snekker som også legger tak for oss. Vi får et hus som er ferdig utvendig på få uker. Det er kjempedeilig med tanke på å få utnyttet sommeren maksimalt.


Tore har levert Kebonymaterialer til et prosjekt de har hatt tidligere. Det er denne måten vi kom i kontakt med dem på. Mannen vi forholder oss til heter Cato og han er en HELPROFF fyr!
(bildene lånt av http://www.1-2-tre.no/)

Huset vårt er forhåpentligvis ferdig utvendig i slutten av juni. Så da er det bare å sette igang inne. Nå om dagen renner det inn tilbud fra rørleggere, elektrikere, ventilasjonsmontører osv. Det er mye som skal på plass før en søknad kan sendes.

Vi håper fetteren til Tore kan hjelpe oss med de endelige tegningene sånn at søknaden er inne om ikke så lenge.


I tillegg til at ting begynner å falle på plass fikk jeg en super nyhet i dag. Søster, svoger og den skjønne nevøen min skal flytte til Cocheplassen. Da får vi dem i nærheten og Lucas og Elias skal gå i klasse sammen. Dette blir perfekt!

Nå må jeg rydde litt siden jeg får gjester i kveld. Ha en suveren kveld!!

2 kommentarer:

  1. Det høres kjempespennende ut, Charlott! Moro å følge med på bloggen din! Ha en fin kveld! klem fra Silje.

    SvarSlett
  2. Det er så spennende, virker som et godt valg!! Kos deg ikveld, skulle gjerne vært der! :-)

    SvarSlett