fredag 13. april 2012

Kjøkkenet vårt!

Kjøkkenet er den siste delen av all-rommet vårt. Vi liker det nye kjøkkenet vårt veldig godt. Det består av et høyskap og resten underskap. Siden vi har 3 vinduer på kjøkkenet fant vi ut at dette ville være best. Det gir en herlig, åpen romfølelse. Vinduskarmene er litt nedsunket i forhold til kjøkkenbenken. Dette er også et bevisst valg, da vi absolutt ville ha de vinduene. Jeg er ikke helt i mål med hvordan jeg vil pynte opp i karmen enda, så jeg må prøve meg litt frem.


Som et avlastningsskap på kjøkkenet har vi skapet vi fikk av mormor, som vi har pusset opp. Innlegget om det finner du her.


Her er den delen av kjøkkenet som har komfyren, den vender ut mot resten av all-rommet. På den måten er man sosial selvom man lager mat. Fargen på veggen er den samme som resten av rommet, varmhvit fra C.Christoffersen. Tallerkenhylla har jeg kjøpt på Ikea.Dette stettfatet fikk vi til jul, og det er fra KID.Disse kappene fra Princess falt jeg pladask for og da de kom på 40% kunne jeg bare ikke la være. Så de ble kjøpt inn for flere måneder siden.


Den eneste veggen i hele all-rommet som ikke har panel er denne veggen på kjøkkenet. Den har tapet fra Designers Guild som vi også har kjøpt på C.Christoffersen. Jeg elsker den tapeten! :)

(var visst litt skjevt dette bildet)

Kjøkkenviften har Tore laget selv. Vi fant ikke en vi likte godt som ikke kosten flesk, så da ventilasjonsmannen vår Robert sa vi kunne lage den selv var ikke Tore sen å be. Den er laget av en blomsterpotte vi kjøpte på Plantasjen, noen gamle kjøkkenskap-dører fra Ikea og noen lister. Tore spraymalte den og resultatet ble en billig og nett kjøkkenvifte.


Helgens blomst på kjøkkenet. :)Vi valgte et armatur som vi syntes passet godt inn til resten av kjøkkenet. Alt av armatur har rørleggeren vår, Porsgrunn rør, levert.


Og sist, men ikke minst, benkeplaten vår. Denne benkeplaten er det kun to til av i Norge og kanskje verden også. Den er nemlig håndlaget av Kebony lønn. Det er Torstein på Croftviken snekkerverksted som har laget den til oss. Vi har valgt å olje den. For dere som lurer på hva Kebony er, ta en titt her. Tore jobber med dette treverket og er superfornøyd med at mor gikk med på en "så mørk plate".


God helg folkens. I morgen skal et nytt bord pyntes, jeg gleder meg!! :)

Helgeklem fra Charlott

6 kommentarer:

 1. Nydelig kjøkken, så deilig uten overskapene :) Ååååhhhh kjenner jeg blir litt misunnelig hi hi

  God helg :)

  Klem klem

  SvarSlett
 2. Hei søte deg!
  Takk for koselig kommentar og velkommen som følger hos meg :)

  Herlig blogg du har og ikke minst, ett lekkert, luftig og svært kjøkken! WOW!

  Jeg avsluttet en laaang arbeidsdag for noen timer siden og nå er jeg endelig ferdig pakket. Jeg kjenner at en uke med sol og varme kommer til å bli - åh så godt!

  Følg med inne hos meg i morgen og i uken som kommer, jeg kommer til å ha ett gedigent gavedryss :)

  Fin fredag!
  klemklem

  SvarSlett
 3. Åh for et herlig lyst og luftig kjøkken dere har fått dere !!
  Kjøkkenviften ser jo kjempefin ut, og IKEA pottene dine som ble lamper er bare knall fine :))
  Jeg har disse pottene selv, og liker de veldig godt med denne "blondekanten" rundt !!
  Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg og for at du deltar på min giveaway

  Riktig god helg til deg:)
  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. Hei! Så lekkert kjøkkenet er! Og så flink mann du har!
  Det gamle skapet er også kjempefint, og lampene passer jo perfekt til de du kjøpte hos meg!
  Ha en fin helg og kos dere masse!
  Klem fra Anne-Marit. :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  For et FANTASTISK kjøkken dere har!
  Ønsker deg en fin lørdag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 6. SÅ fint!! :) Tenk, nytt hus, vår og sommer som kommer! Det blir nok en herlig tid fremover! :)

  SvarSlett