I går kveld hadde vi besøk av svigerinne, svoger og lille snuppa til tante. Ikke nok med at det var koselig besøk, Edle lagde middag også. WOW! For en luksus. Hun lagde en helt fantastisk gulrotsuppe til oss. Oppskriften tenkte jeg at jeg skulle dele med dere.
Ingredisenser:
(4 personer)
1 ss revet ingefær
2 løk
1-2 fedd hvitløk
2 poteter
4-5 gulrøtter
1,5 l kyllingkraft (3 buljongterninger)
ca. 2 dl creme fraiche (evt kokosmelk/fløte)
1) Surr hakket løk, hvitløk og ingefær i smør
2) Tilsett hakkede gulrøtter og poteter, la det surre litt med løken, hvitløken og ingefæren.
3) Hell på kraft og la det koke til grønnsakene er møre
4) Kjør suppen med stavmikser. Tilsett creme fraiche.
Smak til med salt, pepper, cayennepepper og sitronsaft. Server med strimlet, stekt kylling eller svinekjøtt.
Velbekomme!
Klem C
*nam* den så god ut.
SvarSletter den ingefæren veldig viktig eller kan man skippe? jeg takler ikke ingefær etter å ha spist slike kapsler et halvt svangerskap..
Herlig med slik luksus forresten. Deilig å få maten servert.
Fin lørdagskveld til deg.
Klem fra Tonje Merethe
ps. sier ifra om det er noe ang juleverkstedet. eneste du kan spare på er syltetøyglass etc.. tenkte å lage søte lykter. ellers har jeg ikke planen helt klar enda.
Nam! Dette så ut som en skikkelig god høstsuppe! Den må jeg teste en dag - takk for oppskrift!:)
SvarSlettOioioi, dette så jo bare fantastisk ut, må prøves en dag, her i huset er vi nemlig en gjeng suppeelskere, spesielt på høsten og vinteren :) :)
SvarSlettGoood søndagsveld til deg og takk for oppskrift!
Klem Ranveig
Mamma til suppekokeren anbefaler suppen på det varmeste! Vi har også fått den servert og den er kjempegod!
SvarSlett