mandag 23. mai 2011

Hovedsentralen

Det er et rom i huset vårt jeg ikke kunne klart meg uten, vaskerommet. Det er litt rart å skrive at jeg ikke kunne klart meg uten vaskerommet, men det er gull verdt! Tore lagde dette rommet til meg for et par år siden, og jeg er evig takknemmelig for dette rommet. Før var det klær overalt i huset. Ofte vasket jeg tøy som i utgangspunktet var rent, men som aldri fant frem til skapet sitt. Nå har vi alt samlet på et sted. Det betyr at det er lettere å organisere for mamma'n, mindre tøy på steder det ikke skal være, mindre klesvask, klesstøv på et sted og ikke minst større plass på soverommene. Nå er det nemlig ikke noen klesskap på rommene våre og det er SÅ deilig.

Er ikke veldig lett å ta fine bilder av en slik klesoppbevaring, men den er så kjekk at jeg bare må vise den frem. Vi har fordelt det slik at vi voksne har to hyllerekker hver og ungene har en hver.I selve vaskeromsbiten står vaskemaskinen og tørketrommelen. Selvom det er mindre vask nå enn tidligere, er det jammen nok med tre barn. Det er også en utslagsvask og en skuffeseksjon med plass til vaskepulver og lignende. Benken over maskinene er fin å bruke som brettebenk. Ved vaskemaskinen har jeg fire kurver som jeg bruker når jeg skal sortere vasken. De to grønne bruker jeg til farget vask, 40 og 60 grader. De to hvite brukes til lys vask, 40 og 60 grader. Dette systemet fungerer godt for meg, og jeg syntes tøyvasken går lettere nå enn tidligere.


Dette rommet var det første som kom på plass på tegningene av det nye huset. Det er mange som syntes det er rart at vi vil bruke så mye plass på et slikt rom, men jeg klarer meg ikke uten. Når vi nå skal leve som nomader til det nye huset er ferdig vet jeg at jeg kommer til å savne vaskerommet mitt. Så da får jeg stikke innom bloggen og se på bildene.

Har du et rom i huset du ikke kunne klart deg uten?

Vaskeromshilsen fra Charlott

5 kommentarer:

 1. Det er det flotteste og mest praktiske vaskerommet jeg noen gang har sett!
  Oj,det var jo regne drømmen syns nå jeg.

  SvarSlett
 2. Forstår at dette er utrolig praktisk! :) Og det hjelper vel i forhold til allergi også? Vi som bor i leilighet kan jo bare drømme om det, men det er jo litt forskjell å holde styr på klær til 5 stk og 2 stk. Fint med egne bokser til vaskepulver og skyllemiddel! :) Klem! :)

  SvarSlett
 3. Dette vaskerommet er det mest geniale jeg har sett :) Alt på ett sted... Kan de bli enklere for en husmor?? Neppe :)
  Klem Heidi

  SvarSlett
 4. WOW, sier jeg som selv liker å ha orden både skittentøy og vaskerommet. Dette var jo drømmerommet!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselige kommentarer om det gamle vaskerommet vårt. De som har kjøpt huset er veldig fornøyde med dette rommet. :) leder meg til å få et tilsvarende i det nye huset. :)

  Klem C

  SvarSlett