fredag 18. mars 2011

Plantegninger

Lovet dere at jeg skulle legge ut plantegningene også, så her kommer de. De ble litt skeive fordi jeg scannet dem inn. :)

Første etasje har hall, kjøkken, spisestue, stue, bibliotek/kontor, bad, garderobe, vaskerom og teknisk rom. Den store garderoben i forbindelse med vaskerommet er inspirert av et rom vi har i huset vi bor i nå. I den skal vi ha alle klærne våre. Det er så utrolig deilig å ha et slik rom. Man kan brette og legge klærne rett inn. Det er et av rommene jeg bare måtte ha i det nye huset. Siden vi har hovedbadet i andre etasje legges klærne frem kvelden før og vips går morgenstellet litt fortere. Det er jo en fordel når vi er fem stykk som skal ut av huset om morgenen.


Andre etasje inneholder fire soverom, bad og loftstue. Dette blir også en deilig etasje med god plass. Ungene får massevis av tumleplass på rommene sine når vi ikke trenger å ha oppbevaring av klær der. Det blir også mindre støv... og det liker jeg. ;) Pernille skal ha soverom 1, Theodor 2, Elias 3 og vi 4. På badet skal vi ha både dusj og badekar. Ungene elsker å bade så det er et must!


I går kjøpte vi baderomsinnredning til badet i 1. etasje. Den betalte jeg kun 175.- for. Det er et gammelt skap jeg skal pusse opp og montere vask på. Bilder kommer etterhvert.
Nå for tiden er det mye venting og det er så kjedelig, men nødvendig. Nå venter vi på at søknaden skal bli ferdig og godkjent. Vi bruker dagene til å klargjøre huset til fotografering. Håper og tror at det blir veldig bra.
Ønsker alle en strålende helg!
Solhilsen fra Charlott


2 kommentarer:

 1. Hei Charlott.

  Hvor er det TV'n skal stå?
  Oppe eller nede?

  MVH

  Espen

  SvarSlett
 2. Hei Espen!

  Den skal stå oppe. :)

  Charlott

  SvarSlett